Overkapping / buitenverblijf

Op zoek naar een overkapping of tuinhuis voor in de tuin? Wij beschikken over een ruim assortiment overkappingen / buitenverblijven.

De overkappingsspecialist in de regio

  • Ruim assortiment overkappingen, buitenverblijven, schuren.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Verkrijgbaar in Douglas, Zweeds Rabat, Hardhouten uitvoeringen.

De benaming van een overkapping verschilt nogal per regio. De één noemt het een buitenverblijf de ander noemt het een overkapping. Een overkapping wordt meestal geplaatst in de tuin om lekker overdekt te kunnen zitten, tevens bestaan er overkappingen in combinatie met een schuur.

Bij Houthandel Gorinchem hebben wij een ruim assortiment aan overkappingen, tuinhuizen, buitenverblijven, blokhutten en schuren.

BEKIJK DE MEEST GESTELDE VRAGEN

De meest gestelde vragen

Welke voorbereidingen dien ik te treffen wanneer ik een overkapping wil plaatsen?

– De plaats waar je de overkapping/buitenverblijf wil plaatsen moet geheel vrij zijn van obstakels. Zorg ervoor dat bijvoorbeeld een regenpijp, lamp etc. van tevoren weggehaald is.

– En muur/hekwerk dient helemaal vlak door te lopen. Mocht een muur verspringen (naar voren of achteren) dan dient de rest van de muur/hekwerk egaal gemaakt te worden zodat het muurprofiel van de overkapping hier tegenaan gemonteerd kan worden.

Is de montagehandleiding aanwezig bij mijn bestelling?

Alle relevante montagehandleidingen worden samen met uw bestelling geleverd. Mocht u ze digitaal in willen zien of zelf willen printen dan zijn deze hier op locatie te bekijken.

Zit al het bevestigingsmateriaal inbegrepen?

Al het bevestigingsmateriaal is inbegrepen bij de bestelling. De overkapping wordt als bouwpakket geleverd. Een klein deel van de geleverde materialen dienen zelf op lengte gezaagd te worden. Met een handzaag, schroefmachine en de meegeleverde handleiding kunt zelf uw overkapping opbouwen.