happy-cocooning-4_1 Bij Houthandel Gorinchem bent u aan het goede adres voor een echte Cocoon Table. Deze eigentijdse oplossing voor de vaak vurig gekoesterde wens voor een open haard. Het ontbreken van het rookkanaal maakt de Cocoon Table toegankelijk voor iedereen in tegenstelling tot een open haard.

De behaaglijke gashaard van de Cocoon Table zorgt voor warmte en gezelligheid en zal de zomeravonden op een bijzonder sfeervolle manier ruimschoots verlengen.

Tafel

happy-cocooning-6_1

De Cocoon Tables lijken gemaakt van beton, terwijl ze in feite gemaakt zijn van composiet. Hierdoor zijn ze bestand tegen extreme warmte en koude en kunnen ze zonder probleem de hele winter buiten blijven staan. De Cocoon Table is leverbaar in verschillende modellen (vierkant, rechthoek, rond en ovaal) en in verschillende kleuren (zwart, antraciet, taupe, wit en bruin) en maten.

Vuur

Het vuur van de Cocoon Table wordt gevoed door een gashaard met rvs-brander van 19,5 kW of 12kW (bij 24″ vierkant klein), mooi gecamoufleerd met optische houtblokken en lavastenen. Daardoor lijkt het vuur op een houtgestookt vlammenspel. De haard is gemakkelijk te ontsteken door de elektronische ontsteking en de hoogte van de vlam is af te stellen door middel van een draaiknop, beide fijn verwerkt in een rvsbedieningspaneel. De Cocoon Tables worden geleverd inclusief 4 stammetjes, 5,5 kg lavastenen (3,5 kg bij het ronde model), een PVC-beschermhoes en 250 cm CE-goedgekeurde rubberen gasslang.

Zelf inbouwen

Het mooie van dit systeem dat u zelf ook een tafel kunt maken en hierin de Happy Cocooning producten kunt verwerken. Vraag bij ons deskundig personeel voor alle informatie.

Onze brochure download u hier . Klik hier voor ons gehele assortiment.

Bel ons voor alle informatie 06 – 47 10 37 36 of e-mail naar info@houthandelgorinchem.nl .